Marian tuliaiset:

2055458.jpg

Juhlapaita H&M:ltä. Kiva päällä pitäis löytää siihen sopiva hame vaan vielä.

2055459.jpg

Violetti (tosin ei näytä kuvassa kovin violetilta) t-paita.Yläosassa kiiltävää kangasta joka tekee paidasta juhlavamman. Ei sekään varmasti ihan arkikäyttöön siis. H&M:ltä tämäkin.

2055463.jpg

Mangosta ostettu 3/4 hihainen paita ja H&M:ltä ostettu tavallinen musta huppari.

Ihanaa tänään tuli myös paketti H&M:ltä postiin ja sieltä tuli muutama kiva paita ja huppari joista ehkä kuvia myöhemmin..

Krissen tuliaiset:

      2055448.jpg

Sain H&M:ltä ihanan ihanan ihanan mustan ison kassin! Tuon tyylistä kassia olin toivonutkin ja sain. Olin pakahtua onnesta kun mallailin tuota unelmaa peilin edessä. The bodyshopin kassista löytyi myöskin kauan toivomani mansikantuoksuinen vartalovoi sekä suihkugeeli.. Kyseiset tuotteet ovat vain niin superkalliita, ettei ole ollut varaa noihin hienouksiin! Kicksistä tuli unelmien ripsiväri. Lancomen virtuose ;) . Mustan värinen ja tämä erottelee ja pidentää ripset ILMAN PAAKKUJA ja TEINIKLÖNTTEJÄ!! Jos joku löytää paremman ripsivärin kuin tämä, niin saa sanoa hep, mutta en pysty millään uskomaan. Tuo ripsiväri on taikaa. Taxfreestä purkkaa ja karkkia SEKÄ hesari kuukaudeksi ja tilaajalahjana tuollainen kirjanen. En ole siihen vielä sen kummemmin tutustunut.. Mutta.. JES!  H&M:ltä tuli myös kaksi naamiota, sukat ja normis sininen toppi, jotka on aina hyötyvaatetta..